Go-To-Blog

Hier kan je gratis kennis vergaren maar ook kan je meer lezen over bepaalde diensten

en hoe deze zijn ontstaan.  Ik deel hier eigenlijk van alles dus veel lees plezier!


Meer over de Coaching vormen:

Organize for Succes Coaching

Organize for Succes Coaching is een coachingstraject dat gericht is op het voorbereiden van jou op succes op zowel energetisch, mentaal als emotioneel niveau. Het doel van dit traject is om jouw mind, body en spirit in de juiste richting te krijgen en je te helpen je doelen te behalen met een helder hoofd. Dit traject is super sterk en zal je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer »

Free Flow Coaching

Free flow coaching is een vorm van coaching waarbij de focus niet zozeer op een specifiek doel ligt, maar vooral op wat er op dat moment speelt. Elke sessie is daarom een verrassing en kan alle kanten op gaan. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en bewust te worden van je eigen gedachten en gevoelens.

Lees meer »

Blog my thoughts..

De Boost Your Confidence Experience

Is er eentje om nooit te vergeten.

Hierbij presenteer ik officieel de masterclass experience: BOOST YOUR CONFIDENCE. In deze masterclass gaan we het hebben over de topic zelfvertrouwen, zelf verzekerdheid, eigenwaarden, zelfliefde en grenzen stellen. We gaan actief aan de slag om je eigenwaarde, zelf liefde en zelfvertrouwen een boost te geven.

Lees meer »