Gelukkig Leven Coaching

Gepubliceerd op 16 november 2023 om 14:39

Beschrijving van gelukkig leven coaching.

Gelukkig leven coaching is een vorm van coaching die gericht is op het bevorderen van jouw welzijn en levensvreugde. Het doel van deze vorm van coaching is om jouw te helpen je persoonlijke doelen te bereiken en een gelukkiger leven te leiden. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt, bijvoorbeeld door het identificeren en elimineren van belemmerende overtuigingen, het oplossen van problemen en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven.

 

Gelukkig leven coaching richt zich niet alleen op het individu, maar ook op zijn of haar omgeving. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van relaties met anderen, het vinden van meer balans tussen werk en privé, en het creëren van een gezonde levensstijl. Bij GoToQueen wordt er altijd per persoon gekeken naar de meest geschikte methode. Vervolgens worden er verschillende technieken en methoden toegepast die hierop zijn afgestemd.

De kracht van gelukkig leven coaching ligt in het feit dat het mensen helpt om zich bewust te worden van hun eigen kracht en potentieel. Door deze bewustwording kunnen mensen hun leven op een positieve manier veranderen en meer voldoening en geluk vinden. Dus vertel mij weet jij wat je al wat jouw echt gelukkig maakt? Of wil je dit graag samen gaan ontdekken? Ik ben hier voor jou vol liefde en compassie.

 

Klinkt dit als het geen wat jij nodig hebt? En heb je interesse gekregen in deze vorm van coaching?

Klik dan op de onderstaande button en laten we gratis en vrijblijvend een call inplannen.


Wat betekent een gelukkig leven voor jou?

Wat staat er momenteel in de weg om dit voor jezelf te bereiken?

Waar word jij nou ongelukkig van?

 

Deze vragen en meer gaan we in onze sessies behandelen.

Kijk jij er naar uit om dit helder te  hebben voor jezelf? En eindelijk in actie te komen?


Product Prijs
3 maanden traject Prijs op aanvraag
6 maanden traject Prijs op aanvraag
12 maanden traject Prijs op aanvraag.

Soms hebben we net dat enne zetje nodig. En voor sommige periodes hebben we gewoon iemand nodig waar we mee kunnen praten. Iemand waarbij we we ons hart kunnen luchten. Zo iemand die je bij de hand pakt en mee neemt op reis net een warme deken. Maar tegelijkertijd ook zo eentje die je altijd een schouder kan bieden en super begripvol is. Iemand met empathie en een hele boel liefde. Iemand die weet wat ze wilt en voor jou het zelfde wilt.

 

Ik ben jaren opzoek geweest naar wat mij gelukkig maakt. En heb hierin veel ontdekkingen mogen ondervinden. Al deze kennis wil ik graag met jouw delen. Zodat jij eindelijk innerlijke rust en een gelukkig leven kan ervan. Ik gun jouw dit zo!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.