Gratis Spirituele Reading

Wil jij meer inzicht in jouw spirituele pad? Meld je aan voor een gratis live Pick A Card reading door GoToQueen. Kies een kaart en ontvang een persoonlijke boodschap die jou kan helpen op jouw reis van zelfontdekking.

Aanmeldformulier voor de Pick A Card Reading By @GoToQueen Nafthaly Lidia 30 April 2024
Entering the GoToWorld!

Gefeliciteerd met uw beslissing om een gratis reading aan te vragen bij GoToQueen! U staat op het punt om een inspirerende reis te beginnen die niet alleen inzicht biedt, maar u ook verrijkt met waardevolle kennis en ervaringen. Door u aan te melden voor onze mailinglijst, zorgen we ervoor dat u geen enkel detail mist omtrent de gratis reading waarvoor u zich heeft aangemeld. Maar dat is nog maar het begin. Na aanmelding ontvang je verdere informatie over uw reading. Abonneer op het youtube kanaal 'Nafthaly Lidia': https://www.youtube.com/nafthalylidia


Wat Kun Je Verwachten?

De Live Pick a Card reading zal in een privé setting gedaan worden via zoom. En alleen deelnemers zullen aanwezig zijn. De kaarten zullen onthullende boodschappen bieden die je kunnen helpen om helderheid te krijgen en stappen te zetten in de richting van jouw spirituele groei.


Claim Jouw Gratis Reading

Ontdek meer over jezelf en je spirituele pad met de gratis live Pick A Card reading door GoToQueen. Meld je nu aan en laat je verrassen door de inzichten die je zult ontvangen.

De SoulSync 1:1 Reading/coaching sessie legt een spirituele nadruk op de synchronisatie tussen jouw energie en de mijne. Het is een combinatie van een 1 op 1 live reading en ook een 1 op 1 coaching.

Zo word het gemakkelijker gemaakt om de informatie te verwerken en te integreren. Zo is er namelijk ook ruimte voor je direct vragen en om jezelf te uiten in deze sessie. Ik dien als een luisterend oor en geef ook advies, mijn observatie en alles wat ik doorkrijg.

Met de SoulSync sessie tillen we de reading & coaching sessies naar het volgende niveau en laten we ons nog meer lijden door wat het universum voor jouw in petto heeft.

 

Wat je kan verwachten:

- Ik channel berichten die ik doorkrijg.

- Ik gebruik mijn intuïtie ten allertijde.

- Ik gebruik kaarten als hulpmiddel.

- Ik lees je energie ook tijdens ons gesprek.

- Ik spiegel alles terug wat mij opvalt en relevant kan zijn voor jouw ontwikkeling.

- Naast de reading wat ongeveer 30 minuten zal duren hebben we nog 30 minuten tijd om na te kletsen. Hier krijgen we echt de tijd om nog dieper te connecten op wat het universum heeft gepresenteerd en de dingen waar jij mee zit.

 

*Dit is een sessie van 1 uur.

NEW

Audio SoulSync Reading✨

€ 55,55
NEW

Audio SoulSync Reading✨

€ 55,55

De ''Audio SoulSync Reading'' is jouw persoonlijke boodschap voor nu en de komende tijd. Vergelijkbaar met wat we kennen als ''algemene reading'' alleen dan in een nieuw jasje!

In deze reading is het aller belangrijkste wat JIJ nu moet weten.

Wat speelt er de komende tijd of wat heeft zich afgespeeld? Wat zijn de lessen, waar zit je mee, wat mag er nog over gezegd worden, waarvan mag je bewust gaan worden? Voor elk persoon zal de reading uiteraard verschillend zijn afhankelijk van jouw behoeftes.

Het kan er ook meer uit zien als:

Waar mag je van los laten, wat mag je gaan inzien over jezelf, wat moge de volgende stappen zijn.

 

Wat jouw belangrijke levensvraag ook is op dit moment.. (als je die überhaupt heb?) Ik tune in op jouw energie en wat voor jou op dit moment nodig is.

Alle readings worden vanuit liefde en met liefde zorgvuldig uitgevoerd, met de intentie voor het beste voor jou.

 

Voor de lezing zal ik mijn tarot en orakel kaarten gebruiken. Welke kaarten ik gebruik verschilt per persoon en situatie. Ik laat me dan ook compleet leiden vanaf het moment dat ik ga voorbereiden, starten en tijdens de lezing zelf.

 

Wees open om de boodschap die ontvangen die jij nodig hebt.

- Binnen 24 uur tot max 48 uur geleverd via mail of whatsapp.

- Je kan gewoon verder met je dag gaan en hoeft er niet voor thuis te blijven.

Listen to me is een luisterend oor sessie. Waar jij centraal staat! Een momentje om je echt gehoord en gezien te voelen. Met de mogelijkheid tot advies mocht je hier comfortabel mee zijn.

Zit jij een een beknelde of nare situatie? Ben je opzoek naar iemand die naar je luisterd en goed advies kan geven? Dan ben ik je gotoqueen en is dit de gotodienst voor jou!

 

Wat je krijgt:

- Vanaf 1 uur tot max 2 uur ZoomCall met mij: Nafthaly Lidia[.

- Luisterend oor + Eventueel advies. (je mag aangeven geen advies te wensen dan zal ik puur als luisterend oor voor je dienen)

- Tips en tricks om om te gaan met je situatie.

- Bemoediging, support, advies, liefde, warmhartigheid, begrip, overzicht, virtuele knuffel en veel liefdevolle helende energie van mij kant naar jou toe. <3

 

Je kan aanvullend 30 minuten toevoegen als je denkt dat je dat nodig hebt.

Ook kan je 1 uur bij boeken voor bijna de helft van de prijs! Deze kunnen we ook inplannen voor een tweede sessie op een andere dag. Maar mag ook direct ingeplanned worden voor een sessie van 2 uur. Dit kan je met mij bespreken zodra ik contact met je opneem. Laat je instagram of whatsapp achter in de beschrijving als je liever hebt dat ik via deze weg contact met je opneem.

 

tot snel!