Maak kennis met jouw persoonlijke en spirituele coach

Mijn naam is Nafthaly - jouw toegewijde coach voor persoonlijke en spirituele groei. Als moeder van twee kinderen, muzikant, spirituele life coach, tarot lezer en nog veel meer, biedt ik jouw de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt. Voel je de behoefte aan support en begeleiding? Ik sta voor je klaar.

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in het bevorderen van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hieronder tref je alle relevante informatie die jou kan bijstaan bij het maken van de juiste keuze.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen of een kennismakingsgesprek in te plannen.

Tijdens dit gesprek kunnen we jouw huidige situatie bespreken en de doelen die jij voor ogen hebt. Samen kunnen we dan bekijken of ik je daarbij kan ondersteunen en of er sprake is van een goede match. Tijdens mijn sessies richt ik mij op jouw specifieke behoeften en doelen, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken die voor jou werkt. #propeople #human

 

‘’Mijn coachingtrajecten zijn gebaseerd op wederzijdse vertrouwen en openheid.’’

Ik creëer een veilige omgeving waarin je vrij bent om je gedachten en gevoelens te delen.

Op deze manier kunnen we samen werken aan het identificeren van obstakels en het vinden van oplossingen om jouw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de potentie heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je de doelen bereiken die je voor jezelf gesteld hebt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 


Luisterende oor sessie:

Listen to me.. Wil je graag iemand hebben die naar je luistert en je eventueel advies geeft?

 

Dan is dit de sessie voor jou..

Tijdens deze luistersessie heb jij de ruimte om te praten over wat er in jouw hoofd speelt. Of je nu worstelt met stress, angst of verdriet, ik zal aandachtig naar je luisteren en samen met jou op zoek gaan naar mogelijke oplossingen. Ik zal je nooit veroordelen en zal altijd respectvol met je omgaan. Samen zorgen we ervoor dat jij je gehoord en begrepen voelt. Dus aarzel niet en maak een afspraak voor een luistersessie met mij. Ik sta voor je klaar.

Heb je meer dan een uur of 1 sessie nodig? Kies dan voor meer uren. Deze mag je verdelen over verschillende sessies. (Zie tabel hier onder)

Sessies Prijs
Losse sessies boeken: € 99,- Per uur
2 uur boeken - (1/2 dagen) € 80,- Per sessie - €160,- voor 2 uur
3 uur boeken - (1-3 dagen) € 70,- Per sessie - €210,- voor 3 uur
2 losse Sessies 3 losse Sessies
€ 198,- € 297,-
*Mag uren verdelen over 1-3 dagen / sessies.
*Mag uren verdelen over 1-3 dagen / sessies.

Verschillende Type Coaching:

Free Flow Coaching

Hier beneden kan je meer lezen over "free flow" coaching. Weet je nog niet wat je nodig hebt, wil je dat ontdekken en heb je in ieder geval behoefte om met iemand praten? Gehoord en gezien worden en advies krijgen? I’m here for you. See u there‼️

Organize for succes coaching

Hier beneden kan je meer lezen over "Organize for succes" coaching. Tijd om je sh!t op orde te krijgen? Ondervind je enorm veel chaos en weet je niet wat je ermee moet? Geen probleem chaos dat kan ik handle. Samen organiseren we je mind body and spirit om te werken voor jou! Meld je direct aan voor een kennismakingsgesprek. Succes & see u there‼️

Create Reality Coaching

Hier beneden kan je meer lezen over "Create your reality" coaching. Voor als je geïnteresseerd bent in manifesteren en klaar bent om jouw realiteit te shiften‼️ Samen gaan we opzoek naar jou manifesting sweetspot en zullen we in onze sessies er voor zorgen dat jij een magneet word voor jouw droom realiteit. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Love Life Coaching

Hier beneden kan je meer lezen over ‘’love life’’ coaching. Deze coaching traject is bedoeld voor haar en hem die continu de zelfde type partners aan trekt en hier verandering in wilt zien. Of voor wie wilt ontdekken welke relatie patronen je hebt die nog doorbroken mogen worden. Ontdekking waar ze vandaan komen, helen en nieuwe patronen ontwikkelen. Dat is de intentie van love life coaching! Dit zodat je straks een gezonde divine connection kan aantrekken. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek. 

Behoefte aan een gelukkig leven en meer innerlijke rust? Dan is Gelukkig leven coaching DE coaching traject voor jou. Lees hier beneden meer.

Hier beneden kan je meer lezen over "inner power" coaching. Ook kan je direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Succes & see u there‼️

Genoeg gezien en Weet jij waar je interesse voor Coaching ligt?

👇🏽Plan dan Gratis kennismakingsgesprek in.👇🏽