Wat tof zeg dat je mijn flyer hebt gevonden of gekregen.

Hieronder kan je direct je reading boeken voor deze speciale prijs! Verder op de pagina zal ik meer vertellen over mij, mijn intentie en mijn bedrijf.


Meet your Go-To-Coach

Voor persoonlijk en spiritueel ontwikkelen.

Dit ben ik. Mijn naam is Nafthaly. Moeder van 2 kinderen, muzikant, spirituele life coach, tarot reader en meer. Mijn hart bloeit op wanneer ik iemand kan helpen in zijn of haar ontwikkeling. Ik help je graag bij het begrijpen en verwerken van emoties en gebeurtenissen voor meer innerlijke rust en een gelukkig leven. Ook help ik bij het vergaren van nieuwe inzichten, mindset shifts, en begeleid ik jouw naar je gewenste uitkomst.

 

Dit doe ik dan door middel van 1 op 1 coaching, luisterend oor sessie’s  en energie lezingen met mijn kaarten. Ook geef ik ‘’do it yourself’’ online masterclasses en cursussen. Dit kan je allemaal vinden in de menu balk of door te klikken op deze woorden.

 

Heb je behoefte om een uurtje met mij te praten? Iemand die echt naar je luistert en met je mee denkt? Hier beneden heb ik speciaal voor jou nog een korting op de luisterend oor sessie toegevoegd.


Boek hier 1 uur sessie

Een oprechte luisterende oor die het beste met je voor heeft.

Ik hoef jou niet te kennen om mijn medemens het beste te gunnen.

Het is mijn missie dus ik vertrouw er op dat wie er bij mij terecht komt zelf ook oprecht is. Dat is een wisselwerking van energie. Je ziet iets in mij wat jij zelf ook bezit en dat is oprechtheid, puurheid en liefde. Laten we dat samen weer naar voren halen. Ik ben er voor jou in deze 1 uur durende sessie.

Boek hier 2 uur sessie

Een oprechte luisterende oor die het beste met je voor heeft.

Ik hoef jou niet te kennen om mijn medemens het beste te gunnen.

Het is mijn missie dus ik vertrouw er op dat wie er bij mij terecht komt zelf ook oprecht is. Dat is een wisselwerking van energie. Je ziet iets in mij wat jij zelf ook bezit en dat is oprechtheid, puurheid en liefde. Laten we dat samen weer naar voren halen. Ik ben er voor jou in deze 2 uur durende sessie.

*Deze 2 uur mag je ook verdelen over 2 dagen. 1 uur per keer.


Deel de flyer op je socials volg & tag @gotoqueen en eventueel het bedrijf waar je de flyer gevonden hebt zo maak je kans op een GRATIS coaching sessie.

 

Bedankt voor het bezoeken van GoToQueen Flyer Deal