Spirituele Life Coach

Nafthaly helpt bij het verwerken van emoties voor meer innerlijke rust en een gelukkig leven. Daarbij kunnen we samen bouwen aan jouw emotionele intelligentie en emotionele welzijn. Ik ben er voor je als je hulp nodig hebt bij het creëren van een nieuwe realiteit. Of je nou behoefte hebt aan heling en inzichten mbt je huidige realiteit en verleden of dat je doelen wilt zetten en begeleiding en stimulering wilt van jouw gotocoach? Nafthaly zal met liefde jouw GoToQueen zijn als jij het durft toe te laten. Wanna keep up with me? Check the links below and subscribe to the newsletter. Hier beneden vind je waar je naar opzoek bent. Hope to Connect Soon!❤️


NEW:

Meld je nu aan met

PRE-SALE KORTING‼️

 


Boek hier je Readings:


Stay in my world & word lid van Lovingly Growing Family:

Ontvang exclusieve kortingen voor VIPS ONLY! Krijg toegang tot alle online masterclasses en mini cursussen die al online staan. En dat is natuurlijk niet alles. Ook kan je deelnemen aan toekomstige classes zonder extra kosten‼️ Wees er maandelijks bij en werk samen aan jouw ontwikkeling. Ook hebben wij een eigen app met community en leeromgeving waar we je ook graag verwelkomen.


Onze Gratis Facebook Community's:

Gratis Kennis Op een Leuke & Fijne manier:


Hier vind je overige linkjes die je mogelijk zoekt:


GOTOQUEEN'S

E-LEARNING & COMMUNITY


Volg ons ook op onze socials:


Bedankt voor het klikken op de link in mijn bio <3

You are deeply appreciated and truly seen.

ily 'x' Nafthaly Lidia: Your Gotoqueen.

If you ever need somebody You can count on me!

 

Listen to me is een luisterend oor sessie. Waar jij centraal staat! Een momentje om je echt gehoord en gezien te voelen. Met de mogelijkheid tot advies mocht je hier comfortabel mee zijn.

Zit jij een een beknelde of nare situatie? Ben je opzoek naar iemand die naar je luisterd en goed advies kan geven? Dan ben ik je gotoqueen en is dit de gotodienst voor jou!

 

Wat je krijgt:

- Vanaf 1 uur tot max 2 uur ZoomCall met mij: Nafthaly Lidia[.

- Luisterend oor + Eventueel advies. (je mag aangeven geen advies te wensen dan zal ik puur als luisterend oor voor je dienen)

- Tips en tricks om om te gaan met je situatie.

- Bemoediging, support, advies, liefde, warmhartigheid, begrip, overzicht, virtuele knuffel en veel liefdevolle helende energie van mij kant naar jou toe. <3

 

Je kan aanvullend 30 minuten toevoegen als je denkt dat je dat nodig hebt.

Ook kan je 1 uur bij boeken voor bijna de helft van de prijs! Deze kunnen we ook inplannen voor een tweede sessie op een andere dag. Maar mag ook direct ingeplanned worden voor een sessie van 2 uur. Dit kan je met mij bespreken zodra ik contact met je opneem. Laat je instagram of whatsapp achter in de beschrijving als je liever hebt dat ik via deze weg contact met je opneem.

 

tot snel!