Bekijk hier de membership & groepstrajecten.

Lovingly Growing Membership

VOLLEDIGE TOEGANG tot alle masterclasses gedurende het gehele jaar!

Set yourself up for greatness & Surround yourself with like-minded people. Mensen die zichzelf willen ontwikkelen, uitdagen en in een positieve vibratie willen blijven. Bij lovingly growing gaat het om vertrouwen, liefde en support! 


Bij aanschaf van dit product krijg je toegang tot de app met onze eigen leeromgeving en community. Na aanmelding heb jij toegang tot de gratis en betaalde community in deze app. In de leeromgeving vind je alle oude masterclasses en krijg je automatisch toegang tot toekomstige video's.

 

1x per maand hebben we een Zoom Meeting waar we live met elkaar connecten. Je krijgt de kans om je vragen te stellen of te delen waar je doorheen gaat. Hier gaan we dan samen kijken wat jij nodig hebt op dat moment.


*Disclaimer: Huidige prijs zal in de toekomst omhoog gaan. In 1x betalen geeft je ruime korting!

Ook kan je in termijnen betalen. 


Free flow Abundance:

Kom je regelmatig terug te komen naar deze pagina om een ​​reading te boeken? Of zou je het fijn vinden om elke maand een gegarandeerde reading te ontvangen? Kies dan voor het Free Flow Abundance abonnement. Als je je abonneert, zal ik elke maand contact maken met jouw energie om de boodschap over te brengen die je op dat moment nodig hebt. Klik hieronder om je aan te melden voor het Free Flow Abundance abonnement.

Product Prijs
Free Flow Abundance Membership € 25,-

Bekijk hieronder wat andere zeggen over de readings: