Free Flow Coaching

Gepubliceerd op 3 december 2023 om 03:35

Free flow coaching is een vorm van coaching waarbij de focus niet zozeer op een specifiek doel ligt, maar vooral op wat er op dat moment speelt. Elke sessie is daarom een verrassing en kan alle kanten op gaan. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en bewust te worden van je eigen gedachten en gevoelens.

Bij free flow coaching heb je elke twee weken een afspraak met iemand die naar je luistert en je helpt om jezelf te ontwikkelen. Deze persoon heeft als doel om jou gelukkig te zien en je te ondersteunen bij je persoonlijke groei. Samen ga je op zoek naar wat er op dat moment speelt in je leven en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Het mooie aan free flow coaching is dat er ruimte is voor alles wat er speelt. Je hoeft niet bezig te zijn met het behalen van specifieke doelen, maar je kunt gewoon zijn wie je bent en praten over wat er speelt. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en oplossingen die je anders misschien niet had gevonden. Het is een ongedwongen manier van coaching die je kan helpen om meer rust, balans en begrip te vinden in je leven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.