Welkom op mijn Link in bio Pagina.

Mijn naam is Nafthaly Lidia, 29 jaar, moeder van 2 kinderen. Mijn bedrijf heet GoToQueen omdat ik de Go-To Queen wil zijn voor jouw persoonlijke, spirituele en financiële ontwikkeling. Binnen mijn bedrijf help ik je vooral met persoonlijke en spirituele zaken. En doormiddel van een langdurige samenwerking kunnen we je ook mogelijkheden bieden om je financieel te ontwikkelen. Heb je interesse om een online extra inkomsten te genereren en dit terwijl je blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Plan dan een call in en samen zullen we kijken naar de mogelijkheden voor jou.

Let’s discuss opportunities.


‘’Surround yourself with greatness and opportunities and your life will become a reflection of that.’’


Behoefte aan een spirituele lezing?


Gratis Pick-A-Card Reading terug kijken?

Kies hier onder een kaart word het1. 2. Of 3?

Ook vind je meer Gratis readings op mijn youtube kanaal: Nafthaly Lidia (kijk ook tussen het live mapje)

Aanmeldformulier voor de Pick A Card Reading By @GoToQueen Nafthaly Lidia 30 April 2024
Entering the GoToWorld!

Gefeliciteerd met uw beslissing om een gratis reading aan te vragen bij GoToQueen! U staat op het punt om een inspirerende reis te beginnen die niet alleen inzicht biedt, maar u ook verrijkt met waardevolle kennis en ervaringen. Door u aan te melden voor onze mailinglijst, zorgen we ervoor dat u geen enkel detail mist omtrent de gratis reading waarvoor u zich heeft aangemeld. Maar dat is nog maar het begin. Na aanmelding ontvang je verdere informatie over uw reading. Abonneer op het youtube kanaal 'Nafthaly Lidia': https://www.youtube.com/nafthalylidia

Op mijn youtube kanaal deel ik voornamelijk video’s over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Daarnaast doe ik maandelijks GRATIS readings. Door mij te volgen op mijn socials kan je er voor zorgen dat jouw energie in de gekozen deck zit. Namelijk deel ik zo’n flyer een tijdje voor dat ik de video opneem of live kom. Op deze manier kan jij intunen met je keuze en kan ik intune met wie welke deck gekozen heeft. Dit is een andere methode als die normaal gebruikt word. Mijn intentie is dat dit de readings nog meer een persoonlijke touch geven. Zo maak ik de readings ook gerichter voor wie het bedoeld is.

Ook deel ik soms wat meer persoonlijke video’s over mijn journey, maak ik vlogs, family en beauty related video’s.

Nog niet gevonden wat je zocht? Of opzoek naar meer?

hier onder volgen alle andere belangrijke links.

Gratis Facebook Community’s:

GoToQueen Staat open voor samenwerkingen mbt UGC,content creatie, social media, coaching, trainingen, workshops en meer.

Op mijn hoofd pagina zal je binnenkort meer zien over de mogelijkheden tot samenwerkingen. Maar Voor nu kan je mij altijd contacteren via email: info@gotoqueen.com